Handbal feminin: Rebeca Necula va juca din vară la SCM Râmnicu Vâlcea

Centrul Rebeca Ioana Necula, care evoluează în prezent la CSM Slatina, va juca din vară la echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, luni, clubul pe pagina sa de Facebook.

Necula, selecţionată în premieră pentru reprezentativa de senioare a României, a semnat un contract până în 2025 cu clubul vâlcean. Coordonatoarea de joc a evoluat pentru naţionala de tineret a României la Mondialul de anul trecut din Slovenia, fiind una dintre jucătoarele de bază. La senioare a mai activat la CS Universitatea Cluj.

”Mă bucură mult faptul că voi face parte din echipa SCM Râmnicu Vâlcea. Este o formaţie puternică, unde voi avea cu siguranţă multe de învăţat. Aştept cu nerăbdare să îmi cunosc viitoarele colege alături de care voi munci pentru realizarea obiectivelor propuse. De asemenea, abia aştept să întâlnesc şi să joc în faţa publicului vâlcean, care este pur şi simplu extraordinar”, a declarat Necula.

Rebeca Necula, născută în Braşov, pe 17 mai 2003, este al patrulea transfer anunţat de SCM în perspectiva sezonului viitor. Clubul vâlcean a mai semnat contracte cu extrema dreapta suedeză Nathalie Hagman, cu centrul german Mia Zschoke, care poate juca şi ca inter stânga, şi cu interul dreapta german Julia Maidhof.

Daciana Hosu, Cristina Florica, Irina Glibko şi Asma Elghaoui şi-au prelungit contractele cu SCM Râmnicu Vâlcea. Portarul Daciana Hosu şi interul stânga ucrainean Irina Glibko au semnat până în 2024, iar extrema stânga Cristina Florica şi pivotul maghiar de origine tunisiană Asma Elghaoui şi-a prelungit înţelegerile până în 2025.
AGERPRES