Oana Florea (PSD): Marius Budăi este un bun comunicator, un coleg în care am încredere

„Eu consider că Marius Budăi este un bun comunicator, este un om cu experienţă, nu degeaba a fost a doua oară nominalizat la Ministerul Muncii, că este un minister extrem de greu şi plin de provocări. Nu este uşor să uniformizezi nici salariile, nici pensiile, în acest moment toate jaloanele din PNRR sunt îndeplinite de Ministerul Muncii. Este un coleg în care am încredere, iar această moţiune nu o vom vota”, a spus Florea în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Muncii.

Ea a adăugat că, prin moţiunea simplă împotriva lui Marius Budăi, USR îşi mai face „un pic de imagine pe spatele miniştrilor PSD”.

„Eu zic că e bine, e bine să vorbim despre oamenii care fac lucrurile să se întâmple şi oameni care scriu fiţuici pline de neadevăruri. Acesta nu este discursul meu, este doar moţiunea colegilor, pentru că nu ai nevoie de un discurs scris ca să răspunzi la nişte minciuni. Ca să vă amuzaţi un pic, începe bine moţiunea: ‘Marius Budăi nu ratează nicio emisiune tv’. Ce părere aveţi? Un ministru trebuie să comunice. ‘Atenţie, colegii de la PSD – nici PSD-ului nu-i pasă prea mult de Marius Budăi’. Ce părere aveţi? Eu cred că Marius Budăi a fost opţiunea PSD pentru a doua oară la acest portofoliu. Corect? Corect. (…) Vizavi de pensiile speciale, că văd că este tema favorită a acestei moţiuni, suntem acuzaţi că am plătit consultanţă de 1,5 milioane de euro la Banca Mondială. Păi, să ştie toţi românii care se uită acum la noi, în PNRR, colegii de la USR au spus acest lucru, că trebuie, deci e jalon, trebuie să cerem consultanţă de la Banca Mondială, dar cu 4 milioane şi sunt foarte supăraţi şi deranjaţi că PSD a reuşit să facă această temă de jalon cu doar 1,5 milioane”, a mai afirmat Oana Florea. AGERPRES