Iași: Program de modernizare a infrastructurii rutiere

Odată cu încălzirea vremii și redeschiderea șantierelor, Primăria Municipiului Iași continuă și extinde amplul program de modernizare a infrastructurii rutiere.
În perioada imediat următoare municipalitatea va organiza o licitație pentru execuția lucrărilor de modernizare a opt străzi: fundac Strugurilor și str. Poienilor (din zona Galata), str. Gloriei (din zona Nicolina), str. Alba lulia, str. Bucovinei și str. Călugăreni (din zona Crucea Roșie), str. Podoleanu (din zona Moara de Vânt) și str. Teascului (din zona Bucium).
Procedura de achiziție publică va avea o prevedere financiară de 9.115.619,13 lei, fără TVA (10.859.884,08 lei, cu TVA)
Străzile menționate fac parte dintr-un amplu program al municipalității de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, precum și de reparații ale străzilor și trotuarelor. În acest program sunt incluse, în diverse stadii (contracte de lucrări în derulare, proiectate, în curs sau propuse pentru proiectare) peste 110 de străzi din toate zonele orașului. La acestea se adaugă peste 70 de străzi aflate în programul de reparații curente susținut în această primăvară de Citadin SA.