„Iașul nostru curat”

Primăria Municipiului Iaşi și Salubris SA, împreună cu toate celelalte companii și direcții municipale, continuă campania de curățenie de primăvară „Iașul nostru curat”.
Acțiunile de salubrizare au început pe 1 martie și au avut loc până acum pe strada și șoseaua Păcurari, strada Moara de Foc, strada Canta, bulevardul Socola, șoseaua Nicolina – CUG, strada Dudescu, bulevardul Alexandru cel Bun și bulevardul Dacia. Salubrizarea stradală continuă în aceste zile pe strada Vasile Lupu, bulevardul Chimiei și bulevardul Tudor Vladimirescu.
Pe toată durata campaniei, în zonele în care se va acționa cu automăturători și utilaje de spălat stradale se interzice parcarea autovehiculelor pe carosabil. Aceste acțiuni sunt anunțate cu 24 – 48 ore înainte de data programată pentru salubrizarea mecanizată atât în mediul online, cât și fizic în zonele respective, de către Salubris SA și Poliția Locală Iași, prin flyere și panouri stradale. Proprietarii de autovehicule parcate în zona / perioada planificată pentru salubrizare trebuie să asigure eliberarea carosabilului pentru a facilita intervenția utilajelor de salubrizare. În caz contrar este posibil ca autovehiculele să fie ridicate.
Pe lângă acțiunile pe străzile principale, echipele Salubris SA muncesc și în cartiere.
În campania de curățenie de primăvară sunt implicate toate direcțiile și societățile municipale.
În ceea ce privește străzile principale, echipele Salubris SA lucrează zilnic, între orele 8.00 și 18.00, după un program care poate fi consultat aici: https://salubris.ro/…/2023/02/curatenie-primavara.pdf….