În perioada 15 martie – 1 mai Citadin SA va lucra pe circa 70 de străzi

Companiile municipale lucrează șapte zile din șapte pentru a asigura buna funcționare și aspectul civilizat ale orașului, precum și ordinea publică.
În cursul zilei de 13 martie, echipele Citadin SA au făcut reparații cu asfalt pe căile de acces spre strada Titu Maiorescu, șoseaua Nicolina (în zona blocului 1011), strada Petre Buzatov, în parcarea din strada Sălciilor nr. 21, strada Libertății, strada Toma Cozma și strada Otilia Cazimir, reparații cu material concasat pe bulevardul Socola nr. 2 – 6, lucrări la borduri pe Calea Galata, strada Buridava și Băile Nicolina, precum și marcaje rutiere în parcările din aleea Rozelor.
Citadin SA continuă o parte din lucrările menționate și face reparații și pe bulevardul Primăverii, în zona Stadionului „Emil Alexandrescu” și strada Iancu Flondor, precum și marcaje rutiere în parcările publice din bulevardul Carol I și bulevardul Țuțora.
În perioada 15 martie – 1 mai Citadin SA va lucra pe circa 70 de străzi cu 17 formații de lucru (din care 12 pe șantierele de întreținere a străzilor, 3 la marcaje rutiere și 2 la construcții), 116 muncitori și 84 de echipamente (autovehicule și utilaje).