Restaurantul : yumm a adus în Palas noi savori culinare. Descoperă și tu meniul, unde vedeta este puiul crispy!

 

Noi experiențe culinare te așteaptă în food court-ul Palas, unde s-a inaugurat un restaurant cu specific american. : yumm te așteaptă cu produse variate, delicioase, la prețuri foarte avantajoase, dar și cu un sortimente de sosuri cărora nu le poți rezista. Vino să te convingi singur de gustul : yumm!

 

Puiul proaspăt, marinat zilnic cu pulpă proaspătă de portocală și alte 7 condimente speciale secrete, învelit cu o crustă crocantă din panko (pesmet japonez), este specialitatea care te așteaptă în noul restaurant aflat în food court-ul Palas. Roll, roll deluxe, cizz, crispymozzarella, zetbox, bigbox, burgeri sau pizza sunt gamele de produse de care te poți bucura la : yumm.

Fie că alegi un roll clasic, picant sau cu brânză, ori vrei un crispybox, un nuggetsbox sau un mixbox, gustul desăvârșit al puiului marinat autentic te va cuceri. Poți să te bucuri oricând de combinațiile unice dintre crispy, mozzarella și lipii moi.

 

Tot la : yumm găsești și burgerii cu dublu crispy, în chifle caramelizate, printre care: burger cheese, clasic, gorgonzola sau chillimayo. Gama de pizza este variată, iar pofticioșii pot alege din cele peste 14 sortimente originale.

: yumm este unicul restaurant din România cu politica de sosuri ,,ia cât ai nevoie”, unde poți face refill când ți se termină sosul, chiar și dacă dorești să testezi unul nou. Acestea sunt pregătite în restaurantele : yumm cu ingrediente proaspete, în fiecare zi, după rețete proprii: rose, rose picant, chillimayo, ranch, mayocheese, dar și alte mixuri delicioase.