Family Market, proiecte pentru familie – întâlniri cu Mickey și Minnie Mouse la Bucium, iar la Miroslava are loc piesa de teatru „Unde este soarele?”

Cel mai iubit personaj din familia Disney,  șoricelul  Mickey Mouse, care amuză generații de copii de mai bine de 85 de ani, vine în acest weekend la Family Market Bucium, alături de simpatica lui prietenă, Minnie Mouse, iar la Family Market Miroslava are loc un spectacol susținut de Teatro Blu. În ambele proiecte Family Market, cel din cartierul Bucium, dar și cel din comuna Miroslava Iași, vor avea loc și ateliere de creație personalizate pentru micii artiști.

 

Acolo unde faci primii pași, înveți să iubești, împărtășești bucuriile, primești primele lecții despre orice te înconjoară, acolo unde timpul petrecut cu ei este cel mai important, despre asta este familia. La Family Market punem timpul în valoare, mai ales timpul calitativ pe care copiii îl pot petrece îmbinând distracția cu învățarea. Duminică, 26 martie 2023, de la ora 11.00la Family Market BuciumMickey și Minnie Mouse îi așteaptă pe copii în zona gastro din incinta Auchan. Surprizele vor fi pe măsură pentru că mult îndrăgitele personaje îi invită pe micii artiști la atelierul de creație, susținut de Boo Party, unde imaginația nu cunoaște limite, dar și la facepainting, momente în care culorile par să „prindă viață”.

Dacă vrei ca micuțul tău să participe la evenimentele creative de la Family Market Bucium, îl poți înscrie accesând formularul online disponibil și pe pagina de Facebook Family Market. Dar nu uitați, locurile sunt limitate! Toate evenimentele sunt gratuite, iar întâlnirile cu Mickey și Minnie Mouse nu sunt condiționate de înscriere.

Și la Family Market Miroslava se anunță o duminică plină de evenimente dedicate celor mici. Începând cu ora 11.00în sala Verdi de la Congress Hall Miroslava, copiii vor învăța valorile prieteniei, prin intermediul atelierului interactiv „Copacul prieteniei”. Locurile pentru atelier sunt limitate, de aceea este necesară înscrierea, care poate fi făcută accesând formularul online, disponibil și pe pagina de Facebook Family Market.

De la ora 12.00, punem jos creioanele colorate pentru că va începe spectacolul susținut de Teatro Blu. Continuă seria „Poveștile copacilor magici”, iar pe scenă va fi interpretată piesa „Unde este soarele?”, iar curioșii vor afla cine „a închis soarele sub pământ, într-o temniță”. Participarea este gratuită și nu necesită înscriere.

Participarea la evenimentele din cele două proiecte Family Market, dezvoltate de IULIUS în cartierul Bucium și comuna Miroslava, este gratuită.