Ateneul Național din Iași: „Băiatul care a strigat lupul”

Ateneul Național din Iași alături de Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul pentru cei mici – „Băiatul care a strigat lupul”, sâmbătă, 1 aprilie, ora 11.00, la Ateneul Național din Iași!
Petrică, un băiețel care merge zilnic cu oile la pășune, este foarte energic și jucăuș și tocmai din acest motiv se plictisește repede de locurile prin care poposește. Așa că fiind curios să descopere alte peisaje, nu ascultă de porunca tatălui și se aventurează pe o altă pășune, împreună cu oițele lui. Neputând să stea locului nici aici, Petrică decide să facă niște glume pe seama sătenilor. Însă atunci când merge prea departe cu glumele nesărate, lucrurile iau o întorsătură neprielnică pentru băiat și oițe.
Dacă sunteți curioși să aflați ce se întâmplă cu personajele din poveste și care este deznodământul… vă invităm să aflați alături de Trupa Marionnette Show – Sâmbătă, 1 aprilie 2023, ora 11.00, la Ateneul Național din Iași!
Copiii vor învăța că minciuna are picioare scurte, că pe un mincinos nu îl mai crede nimeni chiar și atunci când spune adevărul, că nu e bine să se joace cu focul, că nu este frumos să se amuze pe seama altor persoane și că trebuie să asculte de părinți mereu.