Lucian Rusu (PNL): Este important să reflectăm asupra progreselor pe care le-am făcut de-a lungul acestor 100 de ani

Lucian Rusu, secretar general adjunct al Guvernului României și prim-vicepreședinte PNL Iasi  a participat la evenimentul festiv “Centenarul Constituției României Întregite (1923-2023), la invitația Președintelui Curții Constituționale, eveniment organizat cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de la adoptarea Constitutiei României Întregite.
„Alături de președintele României Klaus Iohannis și prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă, evenimentul a reunit înalti reprezentanți ai instituțiilor statului, judecătorii Curții Constituționale a României, precum și președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene Claire Bazy-Malaurie.
Această zi este un moment important pentru istoria noastră și reprezintă o dovadă a faptului că valorile fundamentale ale democrației și libertății au fost și vor fi mereu parte integrantă a societății noastre.
În această zi de sărbătoare, este important să reflectăm asupra progreselor pe care le-am făcut de-a lungul acestor 100 de ani, dar și asupra provocărilor pe care le avem în continuare în ceea ce privește consolidarea democrației și respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor noștri.
Să continuăm să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai bun pentru țara noastră și pentru toți cetățenii ei!”, precizează Lucian Rusu.