Primul zbor de la 𝐈𝐚𝐬𝐢 către 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧, inaugurat de Wizz Air

„Am sărbătorit primul zbor de la 𝐈𝐚𝐬𝐢 către 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧, inaugurat astăzi de Wizz Air”, anunță președintele CJ Iași, Costel Alexe.
Acesta adaugă că Aeroportul Iași se află în cea mai bună etapă de dezvoltare a sa. ”Traficul de pasageri în continuă creștere, diversificarea destinațiilor de călătorie, în paralel cu extinderea și modernizarea aeroportului prin construirea noului terminal T4 sunt indicatori clari ai evoluției fără precedent a IASI Airport. Perioada de după pandemie a însemnat practic reinventarea aeroportului, iar cu o nouă viziune și o strategie concretă am reușit să înregistrăm cele mai bune rezultate din istoria aerogării.
Noua rută Iași – Berlin pe care Wizz Air o introduce vine ca o confirmare a faptului că suntem un partener de încredere pentru operatorii aerieni și consolidează deschiderea Iașului față de Europa, prin conexiunea cu cele mai importante capitale europene.
Felicit Wizz Air pentru alegerea de a lansa zborul 𝐈𝐚𝐬𝐢 – 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧. Felicitări, Romeo Vatra și întregii echipe. Sunt sigur că această cursă va fi de interes pentru călători și va completa perfect harta destinațiilor de pe Aeroportul Iași”, subliniază Costel Alexe.