Family Market Bucium – atelier de gătit  și spectacol de magie. La Miroslava continuă seria sesiunilor de teatru și ateliere de creație

Se anunță un nou weekend dedicat copiilor în cele două proiecte Family Market din cartierul Bucium și comuna Miroslava. De data aceasta, „Teatro Blu Magic Show” îi invită pe micii spectatori la un show de magie, la Bucium, iar Chef Bogdan Puiu îi provoacă la un atelier de gătit unde vor învăța rețete delicioase. Și la Miroslava va avea loc o piesă de teatru plină de magie, iar la atelierul din această săptămână artiștii vor realiza decorațiuni pentru Paște.

Family Market Bucium îi invită pe cei mici chiar de ziua păcălelilor, la un spectacol de magie susținut de „Teatro Blu Magic Show”. Sâmbătă1 aprilie 2023 de la ora 17.00în Auchanzona Gastro, din joben vor ieși zâmbete și multă distracție, dar și câteva păcăleli care îi vor amuza pe micii spectatori. Participarea la spectacolul de magie se face fără rezervare și sunt așteptați toți copiii!

Duminicăde la ora 11.00Chef Bogdan Puiu îi invită tot în Family Market Bucium, zona Gastro din Auchan, pe micii bucătari la atelierul de gătit. Vor pregăti împreună desertul perfect, pe care îl vor orna după bunul plac, iar la final fiecare participant va primi câte o diplomă de bucătari, care le va atesta dreptul de a reface rețeta și acasă pentru membrii familiei. Participarea la acest eveniment este gratuită, fiind necesară doar înscrierea care se poate face pe formularul online sau pe pagina de Facebook Family Market.

Tot duminică, de la ora 11.00, la Family Market Miroslava copii vor realiza decorațiuni de Paște – Iepuraș în coșuleț – în cadrul atelierelor de creațieDe la ora 12.00Teatro Blu aduce magia cu o nouă piesă de teatru, în sala Verdi a Congress Hallaflată la etajul Family Market. Cei mici vor face cunoștință cu un super magician și asistentul său, un iepure – om. Participarea la spectacol este gratuită și nu este necesară rezervarea sau înscrierea în prealabil.

Timp magic pentru tine și familia ta în proiectele Family Market din cartierul Bucium și comuna Miroslava!