Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici stomatologi şi farmacişti

Ministerul Sănătăţii organizează în perioada 17 mai -16 iunie 2023 sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici stomatologi şi farmacişti. Candidații care au efectuat pregătirea în Centrul Universitar Iași în vederea susținerii examenulului pentru obținerea atestatelor de studii complementare în Acupunctură, Api-fito-terapie, , Implantologie, Homeopatie, Homeopatie clinică și etică medicală, Farmacie homeopată, Fitoterapie și fitofarmacologie practică,   dosarele de înscriere vor fi depuse sau  transmise prin servicii poștale, în perioada 6-21 aprilie 2023 inclusiv, la Direcția de Sănătate Publică Iași ( Str. Vasile Conta Nr. 2-4, cod poștal 700106).

Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate  de Ministerul Sănătăţii,  prevăzute de Ordinul MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare.

La  fiecare probă de examen,  candidații trebuie să obțină nota minimă de promovare, cu excepţia probelor de examen pentru care  sunt  precizate alte condiţii minime de promovare (calificativ admis/respins). În cazul în care la una din  probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.