Descoperă rafinamentul vremurilor trecute la Târgul de Artă și Antichități de la Palas!

 

În acest sfârșit de săptămână, la Palas, piesa de rezistență o reprezintă obiectele vintage. Vino pe 28, 29 și 30 aprilie 2023 în Atrium pentru a intra în atmosfera vremurilor de demult, prin intermediul obiectelor de artă și antichități prezentate de expozanți. Poți descoperi poveștile elementelor încărcate de mister, poți oferi casei tale o notă de eleganță prin decorațiunile unice sau poți descoperi bijuterii unice.  

Weekendul acesta, alege să îți petreci timpul pășind printre obiectele încărcate de istorie prezentate în cadrul celor trei zile de artă și antichități, din Palas Mall. Vei găsi piese de colecție, tablouri și elemente de mobilier care te vor face să te simți precum într-un roman vechi, dar și multe altele. Poți găsi obiecte unice pe care să i le oferi unei persoane dragi, o bijuterie ce a supraviețuit trecerii timpului sau o decorațiune potrivită oricărui spațiu. Iar dacă vrei să achiziționezi un articol de care să te bucuri necontenit, poți alege o veioză vintage, la lumina căreia poți să desfășori activitățile care îți fac plăcere.

În plus, vei putea intra în dialog cu expozanții pentru a afla povestea ce însoțește fiecare obiect disponibil, și astfel, casa ta va dobândi o notă de mister pe care o vei putea împărtăși cu persoanele care îți vor trece pragul.

 

Vino la Târgul de Artă de la Palas și bucură-te de mărturiile trecutului!