Primăria Municipiului Iași a marcat Ziua Internațională a Muncii

Primăria Municipiului Iași a marcat Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, printr-o manifestare dedicată celor care muncesc.
La Zona de Agrement Ciric sindicatele din Primăria Municipiului Iași și companiile și direcțiile municipale (Compania de Transport Public SA, Salubris SA, Servicii Publice SA, Citadin SA, Termo-Service SA, EcoPiața SA, Poliția Locală) (în zona insulei) au deschis oficial sezonul estival și au participat la un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni: Ștefan Pintilie, Cristinel Iordăchioaia, Biatrice Duca și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași.
„Deși folosită în trecut drept motiv de propagandă comunistă, Ziua Internațională a Muncii reprezintă un bun prilej de apreciere și respect față de toți cei care, prin muncă și implicare, contribuie la buna funcționare și dezvoltarea societății.
Munca este un factor de progres și o modalitate unică prin care omul își împlinește scopurile de desăvârșire spirituală și materială.
De 1 Mai, tuturor celor care își câștigă pâinea prin muncă le doresc sănătate și spor în toate!”, a transmis primarul Mihai Chirica.