Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” organizează Ziua Ușilor Deschise

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Absolvenții de licee și colegii, precum și elevi din clasele a IX-XI sunt așteptați pe 20 mai la Ziua Uşilor Deschise organizată de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, comunică MOLDPRES.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00, în Blocul didactic central din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 165. Cu acest prilej, membrii comunității universitare au pregătit un program amplu de activități: workshopuri interactive, vizite și excursii la cele mai atractive destinații universitare: Muzeul de anatomie a omului, Centrul Stomatologic Universitar, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică.

În această zi, tinerii vor putea vizita și Campusul studențesc: căminele studențești, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto, Complexul Sociocultural Universitar, Organizația de Autoguvernare Studențească, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective. Totodată, vor putea afla care este oferta educaţională: programe de studii de licență, integrate și de master, condițiile de admitere și de cazare, taxe de studii în anul universitar 2023-2024, în cadrul unei întâlniri organizate cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu”.

Pentru participare la eveniment tinerii trebuie să completeze un formular de participare, accesibil pe: https://forms.gle/xzAHwubx9uLUm4Ft8. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.

Foto: USMF „Nicolae Testemiţanu”