Cauţi soluţii sustenabile pentru casa ta? Vino la Târgul de Instalaţii by Kazan, de la Palas!

 

 

Un hub de soluții termice, hidro și sanitare vor găsi ieșenii în acest weekend la Palas, unde, timp de trei zile, cei mai renumiți furnizori din domeniu se vor reuni în cadrul Târgului de instalații by Kazan. Evenimentul se adresează atât specialiștilor/ tehnicienilor, care sunt în căutarea unor soluții, cât și utilizatorilor finali. Cei care vor să afle mai multe informații despre programul „Casa Verde” și să descopere tipurile de echipamente necesare pentru a deveni prosumatori sunt așteptați, în acest weekend, în Atriumul Palas.

 

În acest final de săptămână,  ieșenii sunt așteptați la Târgul de instalații by Kazan, unde vor găsi soluții termice, hidro și sanitare, inclusiv panouri fotovoltaice, dar și tehnologii de ultimă oră. Dacă îți renovezi locuința sau urmează să construiești casa visurilor, la târgul din Atrium, furnizorii de top din domeniul instalațiilor te așteaptă cu cele mai bune soluții pentru proiectele tale și te vor ajuta să alegi ceea ce se potrivește nevoilor tale sau a clienților tăi.

 

Instalatorii trebuie să știe că, în cadrul evenimentului, va avea loc și o tombolă, unde pot câștiga 1.000 de euro. Tot ce trebuie să facă este să completeze talonul pe care îl găsesc la târg, în zona special amenajată. Mai multe informații despre tombolă, puteți citi pe pagina de Facebook a organizatorului.

 

Cei care se gândesc să aplice pentru proiectul „Casa Verde”, găsesc aici panouri solare și tehnologiile necesare pentru montarea acestora. Reprezentanții din domeniu sunt pregătiți să îți explice toți pașii în ceea ce privește „Casa Verde”.