Stay Fit Gym, una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România, va deschide prima sa locaţie din Iaşi, în Palas Campus

Din luna iunie, complexul mixt office-retail Palas Campus, situat în zona centrală a Iaşului, va găzdui primul centru Stay Fit Gym din oraş, brand 100% românesc şi una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România. În spaţiile de retail de la parterul modernei clădiri de birouri, inaugurată recent de compania IULIUS, mai sunt incluse centre medicale, cafenele, restaurante, terase, un supermarket şi o zonă de servicii. Stay Fit Gym are 20 de locații şi plănuieşte să încheie anul cu aproximativ 30 de centre.

Stay Fit Gym va deschide prima sa locaţie din Iaşi în Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, situată în proximitatea ansamblului Palas, în zona Sf. Andrei din centrul oraşului. Conceput ca un proiect mixt integrat dezvoltat de compania IULIUS, Palas Campus include la etajele superioare spaţii de birouri de ultimă generaţie, pe o suprafaţă de 54.000 mp, unde au sedii 13 companii multinaţionale, specializate în IT sau automotive. La parter, cele 5.000 de persoane care lucrează în clădire şi locuitorii din proximitate vor beneficia de o zonă de retail de 6.000 mp, cu restaurante, cafenele, terase, supermarket, un centru medical şi unul de beauty, un laborator de analize medicale şi numeroase alte servicii utile zilnic.

 

Stay Fit Gym este una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România. Noul centru din Iaşi va avea o suprafaţă de 1.000 mp şi va fi inaugurat pe 14 iunie 2023.  Stay Fit Gym va oferi servicii de fitness, precum strenght, cardio, functional training, dar şi de cycling şi clase de grup, cum ar fi zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates şi yoga.

„Ne bucurăm și privim cu optimism către această oportunitate de expansiune într-un oraș important precum Iași, iar astfel ne consolidăm poziția în zona de Est a României. Avem încredere în această colaborare, iar odată deschis noul centru Stay Fit din Palas Campus sperăm să atragem cât mai mulți ieșeni iubitorii de sport alături de care să ne antrenăm, iar #ComunitateaStayFit să devină din ce în ce mai mare. Pentru noi, comunitatea noastră e foarte importantă. De aceea, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că le oferim membrilor cele mai bune condiții când vine vorba de fitness și aerobic. În centrele noastre, aceştia descoperă un stil de viață, nu doar o locație în care se pot antrena. Cu siguranță, în următoarea perioadă, rețeaua Stay Fit Gym va deschide şi alte centre de fitness & aerobic în parteneriat cu grupul IULIUS”, a declarat Marius Preodişteanu, Founder & Head of Expansion Stay Fit Gym.

În prezent, Stay Fit Gym numără 20 de locații în România şi plănuieşte să încheie anul 2023 cu aproximativ 30 de centre.

 

Despre Palas Campus

Palas Campus este o continuare a primului proiect mixed-use de regenerare urbană din România – Palas Iași – , din imediata vecinătate. Dezvoltat de compania IULIUS, Palas Campus a fost inaugurat în aprilie 2023 şi a presupus o investiţie de peste 120 milioane de euro. Aici și-au stabilit sediul 13 companii globale, cum sunt: Amazon Development Center România, AMD, Cognizant, Expleo, HELLA România/ FORVIA, Microsoft, Visma Software România etc.

Palas Campus consolidează, astfel, polul regional de business din centrul Iașului, care însumează peste 130.000 mp de birouri clasa A, în 8 clădiri şi peste 70 de companii găzduite, din domenii precum IT, automotive, banking, cu peste 14.000 de angajaţi.

Palas Campus este singurul proiect din România care se află în proces de dublă certificare green, EDGE și LEED. Proiectul a beneficiat de primul credit verde acordat unei companii românești, de la International Finance Corporation, parte a Băncii Mondiale.