Fotbal: Real Madrid va continua cu antrenorul Carlo Ancelotti, afirmă presa spaniolă

Clubul spaniol Real Madrid intenţionează să continue cu antrenorul Carlo Ancelotti şi în sezonul viitor, în ciuda eşecului usturător suferit miercuri în faţa formaţiei engleze Manchester City (scor 0-4), în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, informează mass-media iberică.

Dorit în postul de selecţioner al naţionalei Braziliei, Ancelotti a afirmat în repetate rânduri că doreşte să-şi ducă până la capăt contractul cu Real Madrid, scadent în iunie 2024.

Conform cotidianul Marca, conducătorii clubului madrilen au încredere „totală şi absolută” în tehnicianul italian, pe care îl consideră capabil să pună în operă noul proiect al Realului, în care jucătorii tineri, precum Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni sau Rodrygo, vor avea un rol mult mai important.

Ancelotti va miza în continuare şi cei mai importanţi jucători din „vechea gardă”, în frunte cu golgheterul Karim Benzema şi mijlocaşii Luka Modric şi Toni Kroos, „care au viitorul garantat” la Real Madrid, cel puţin pentru un sezon.

Ziarul AS scrie la rândul său că preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, se va întâlni săptămâna viitoare cu Ancelotti „pentru a planifica sezonul viitor”.

În vizorul grupării de pe Santiago Bernabeu se află trei jucători, Jude Bellingham, Reece James şi Alphonso Davis, în condiţiile în care aducerea unui atacant de top, precum Victor Osimhen, Randal Kolo Muani sau Harry Kane, pare o misiune dificilă în acest moment, din cauza sumelor extrem de mari solicitate de actualele cluburi ale acestora, subliniază publicaţia madrilenă.
AGERPRES