Alexandru Muraru: Primarii liberali au arătat că știu să atragă finanțări pentru proiectele comunității

Alexandru Muraru, președintele PNLIasi anunță că a avut, în acest weekend, o întâlnire cu o parte din primarii liberali din județ pentru discuta despre diferitele stadii ale proiectelor cu finanțare guvernamentală sau europeană.
”I-am asigurat pe colegii mei că dispun de întreaga noastră susținere în toate chestiunile administrative care au nevoie de atenția Guvernului României, astfel încât proiectele lor să aibă finalitatea dorită.
Numai prin programul național de investiții Anghel Saligny, gândit și implementat de Partidul Naţional Liberal, UAT-urile din județul Iași au asigurate fonduri de peste 1,5 miliarde de lei.
Primarii liberali au arătat că știu să atragă finanțări pentru proiectele comunității, au demonstrat viziune, responsabilitate și implicare.
În calitate de parlamentar și președinte al PNL Iași, alături de colegii noștri secretari de stat în Guvernul României și conducerea Consiliului Județean Iași vom continua să sprijinim proiectele județului Iași,”subliniază Alexandru Muraru.