SCRISOARE DESCHISĂ adresată tuturor iubitorilor de fotbal

Primaril municipiului Iași Mihai Chirica  a transmis o SCRISOARE DESCHISĂ tuturor iubitorilor de fotbal din oraşul nostru, scrisoare pe care o redăm integral:
Dragi ieșeni,
Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul extraordinar pe care l-ați oferit echipei de fotbal Politehnica Iași, clubul de suflet al cetățenilor din Iași!
Au fost doi ani în care clubul a evoluat în liga secundă, doi ani în care am pus cu toții umărul la reconstruirea atât a echipei de fotbal, cât și a încrederii ieșenilor în sportul de calitate, arătând că la Iași se poate face performanță cu adevărat.
Promovarea Iașului în Superliga de fotbal, într-o manieră nu doar categorică, ci și spectaculoasă, a demonstrat că dacă pui suflet, pasiune, dar și fonduri rezonabile în dezvoltarea unui sport, rezultatele nu vor întârzia să apară. Jucătorii, antrenorii, întregul staff tehnic, conducerea clubului, precum și suporterii merită toate felicitările noastre pentru această reușită!
În acest context, permiteți-mi să mulțumesc președintelui Federației Române de Fotbal, domnului Răzvan Burleanu, fiindcă a asigurat buna desfășurare a competiției, referindu-ne la programarea ori reprogramarea unor partide (din pricina calității neconforme a suprafeței de joc cauzate de starea vremii). Domnul Burleanu a fost întotdeauna receptiv la doleanţele noastre, tratând echipa Poli Iaşi cu profesionalism şi cu respect.
Sper ca această colaborare fructuoasă că continue și în viitor, pentru a ne implica împreună, Federația Română de Fotbal, precum și Primăria Municipiului Iași, în creșterea unor noi generații de fotbaliști prin sprijinirea centrelor de fotbal pentru copii și juniori.
Orice investiție în sport este o investiție într-o lume mai bună!
Vă mulţumesc!
Cu cele mai bune gânduri,
Mihai CHIRICA
Primarul Municipiului Iași