În perioada 26 – 28 mai 2023 Iașul va deveni, din nou, locul de întâlnire și de expunere al meșterilor florari

În perioada 26 – 28 mai 2023 Iașul va deveni, din nou, locul de întâlnire și de expunere al meșterilor florari. Timp de trei zile, pe porțiunea pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt vor lucra împreună designeri, peisagiști, floriști, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea florilor în cadrul unei noi ediții a FloralIS – Sărbătoarea Florilor.
La manifestarea organizată de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Servicii Publice Iași SA vor participa producători și comercianți din Iași și alte zone din țară, care vor prezenta sute de specii de flori pentru decorarea teraselor, balcoanelor și curților, plante ornamentale, arbori, arbuști și plante aromatice.
Expoziția va include și un stand unde puteți admira câteva din rezultatele frumoase ale activității colegilor de la Servicii Publice SA.
Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, telefon / fax: 0232.217.216, telefon: 0232.267.691, e-mail: evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.