Publicul a decis: avem două dintre cele mai frumoase parcuri din România!

Clubulcopiilor.ro a întocmit un clasament cu cele mai bine cotate parcuri și grădini publice din țara noastră pe baza datelor disponibile în Google Maps.
Astfel, Google Maps a acumulat peste 1.000.000 de recenzii pentru parcurile și grădinile publice din România. Clasamentul întocmit de Clubulcopiilor.ro a luat calcul parcurile și grădinile publice care au acumulat cel puțin 1.000 de recenzii de-a lungul anilor, nu mai puțin de 65 la număr, și care au obținut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Acolo unde mediile recenziilor parcurilor au fost la egalitate a fost prioritizat parcul care a adunat cele mai multe recenzii.
Pe primul loc în România a ieșit astfel Grădina Publică Palas, descrisă ca „o bijuterie situată în inima orașului Iași, oferind o oază de verdeață și frumusețe într-un mediu urban”, cu un rating de 4,8 (din 5) și nu mai puțin de 10.229 de recenzii.
Cu un rating de 4,7 și cu 9.203, Grădina Copou – „cel mai vechi parc din Iași” și „unul dintre cele mai frumoase parcuri din România, o oază de relaxare, liniște și pace” – a ocupat locul 8 din 65.
În clasament, pe locul 25, cu un rating de 4,6 și cu 8.512 recenzii, apare și Parcul Expoziției, „un loc încântător”, „cu aleile sale pline de verdeață, grădinile amenajate frumos și spațiile generoase”.
Destinație a Anului, Iașul este, iată, un oraș tot mai apreciat nu numai de locuitorii lui, ci și de turiștii din țară și din toată lumea!
Să fim mândri de orașul nostru și să ne bucurăm de el!