Spectacole de magie, teatru de păpuşi, jocuri și concursuri, de Ziua Copilului, la Family Market Miroslava și Family Market Bucium!

1 iunie este ziua în care trebuie să îi oferi micuțului tău cele mai frumoase amintiri din copilărie. Iar pentru a profita din plin de acestă zi, vino la Family Market Miroslava sau la Family Market Bucium și pregătește-i un program pe măsura așteptărilor sale. Dacă celui mic îi place spiritul competiției sau are prieteni pe care îi poate susține, jocurile și concursurile organizate la Family Market sunt un bun pilej pentru ca cei mici să se afirme și să socializeze.

Universul copiilor este animat de variantele jucăușe pe care Family Market le pune la dispoziția lor. De Ziua Copiluluiîncepând cu ora 10:00, copilăria și lumea ei fascinantă sunt transpuse în piese de teatru și magie pe placul celor mici. La Family Market Miroslava, micuții se vor bucura de Spectacolul de magie și teatru ,,Alice în Țara Magică”, organizat de Teatro Blu la Congress Hall. Iar Family Market Bucium le oferă celor mici, în zona Sinsay, un crâmpei din lumea miraculoasă a fraților Grimm, prin intermediul piesei de teatru cu păpuși ,,Hänsel și Gretel”, pusă în scenă de Teatrul Așchiuță.

Ca de fiecare dată, Family Market Miroslava și Family Market Bucium îi așteaptă pe cei mici cu muzică, dans, jocuri, concursuri și modelaj de baloane. Descoperă miracolul copilăriei împreună cu micuțul tău prin intermediul activităților puse la dispoziție de cei de la BOO Party!  De la ora 11:00, copiii pleacă într-o Călătorie în Pădurea Fermecată, plină de surprize și aventură, împreună cu personajele preferate din povești și animațiile Disney. Tot ce au nevoie este entuziasmul și un dram de încredere pentru a-și pune imaginația la lucru. Participarea este gratuităîn limita locurilor disponibile. Ziua va continua cu sesiuni de face painting și cu cea mai veselă paradă a animatorilor BOO Party!, care vor împărți baloane copiilor și vor asigura buna dispoziție a prichindeilor.

De Ziua Copilului, vino la Family Market, locul unde fantezia copilăriei îi îndeamnă pe cei mici la joacă și creează întregii familii amintiri de neuitat.