DJ-ul ATB va mixa la petrecerea Senzoria X. Iuliana și Ana Beregoi, Alexia, Bibi, dar și activități distractive pentru copii, la Senzoria Family Fest din Palas

Câteva ore ne mai despart de cea mai zglobie zi din an, când cei mici cu veselia lor îi fac și pe cei mai mari să se simtă copii pentru o zi. Vino cu întreaga familie în acest weekned la Palas, unde sărbătorim Ziua Copilului, timp de patru zile, la Senzoria Family Fest, și ne bucurăm de momentele petrecute alături de cei dragi. Iuliana Beregoi, Bibi și Iulian Nunucă vor concerta, iar întreaga grădină Palas va fi transformată într-un „parc de distracții” cu zone de art & craft, cooking show-uri, activități sportive și multe alte surprize! Părinții sunt așteptați și la petrecerea SENZORIA X, unde DJ-ul ATB va mixa cele mai cunoscute melodii ale sale.

 

În perioada 1 – 4 iunie 2023parcul Palas se transformă într-o lume a copiilor, unde totul este posibil, joaca nu se sfârșește, iar micile bucurii ale copilăriei îi încântă chiar și pe cei mai mari. Senzoria Family Fest revine, iar părinții și piticii sunt așteptați să își facă amintiri noi, în cadrul festivalului, unde vor avea loc ateliere sportivede artăspectacole de muzică și teatruworkshop-uriface painting, va fi și o zonă de food truck-urijocuri pentru copii și multe altele. Și pentru ca micii sărbătoriți să aibă o petrecere de neuitat, pe scena amplasată în parcul Palas vor urca în fiecare zi artiști ai momentului. Joipe 1 iunieAna Beregoi va cânta cele mai cunoscute melodii ale sale, vineriBibi va avea grijă ca atmosfera să fie una de neuitat, sâmbătă, Alexia și Iulian Nunucă îi vor încânta pe cei prezenți cu melodiile lor, iar duminică, Iuliana Beregoi promite un spectacol de neuitat. Intrarea la Senzoria Family Fest este liberă, iar mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iar după ce mergeți cu cei mici la petrecerea dedicată lor, Senzoria vă propune și o petrecere în aer liber. Unul dintre pionierii ritmurilor electronice va mixa la Iași, vineri2 iunie, în parcul Palas. ATB va mixa cele mai iubite piese ale sale pentru publicul ieșean. Senzoria X este despre îmbinarea armonioasă a muzicii, artelor, spectacolului culinar, efectelor speciale cu dansul din fața scenei, atmosfera de festival, bucuria și libertatea publicului. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul vivabilet.ro, dar și în ziua evenimentului, de la intrare.