Săptămâna aceasta, Adda, Taxi, Robin & The Backstabbers cântă la Street FOOD, în parcul Palas

 

Street FOOD Festival revine în Iași, iar timp de patru zile iubitorii de preparate inedite vor descoperi rețete din toate colțurile lumii în parcul Palas. Anul acesta festivalul reunește sub umbrela „Better Together” muzica live, bucătăria internațională, DJ seturile și atmosfera de vară. Adda, Taxi, Robin & The Backstabbers, Paul Tihan sunt o parte dintre artiștii care vor concerta pe scena din cadrul festivalului.

În perioada 8 – 11 iunie 2023, ansamblul Palas găzduiește o nouă ediție a Street FOOD Festival, unul dintre cele mai apreciate evenimente de street food din România. Tema „Better Together” evidențiază importanța incluziunii, iar festivalul aduce împreună o serie de bucătării internaționale, precum cea mexicană, thailandeză, indiană și multe altele. Fie că ești un gurmand sau doar în căutarea unei zile de relaxare, la Street FOOD Festival vei găsi câte ceva pe gustul tău.

Pe lângă mâncare, muzica live a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival. Vineri, Paul Tihan va cânta pentru publicul ieșan, iar Robin & The Backstabbers vor aduce atmosfera serilor de vară în parcul Palas. Vlad Flueraru este primul care va urca pe scenă sâmbătă, iar Adda va încheia seara cu cele mai noi piese ale sale. Trupa JazzyBIT va cânta duminică, iar cei de la Taxi vor încheia seria de concerte din cadrul festivalului.

În acest an, cei mici au parte de o zonă special amenajată, unde vor avea loc activități și ateliere creative dedicate lor. Iar familiile extinse, care au un membru patruped, trebuie să știe că Street FOOD Festival este petfriendly.

Vino la Steet FOOD Festival din ansamblul Palas și bucură-te de mâncare delicioasă, muzică live și atmosfera zilelor de vară!