Ordinea de zi a ședințelor plenare ale Parlamentului din perioada 8 – 23 iunie a fost completată

MOLDPRES/. Ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 8 – 23 iunie a fost completată. Ieri, membrii Biroului permanent al Parlamentului s-au întrunit în ședință și au aprobat suplimentul ordinii de zi, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, pe ordinea de zi au fost incluse proiectele de lege care prevăd modificări la Legea cu privire la antreprenoriat și întreprinderi și la Legea privind Programul de rambursare a TVA pentru producătorii agricoli. De asemenea, deputații vor examina ratificarea a trei acorduri cu Guvernul României privind renovarea unor poduri peste râul Prut.

În aceeași perioadă, deputații vor examina proiectul de modificare a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023 și proiectul de lege cu privire la modificarea Legii privind sistemul public de asigurări sociale. De asemenea, în plenul Parlamentului va fi audiat Raportul privind executarea bugetului de stat pe anul 2022, Raportul privind executarea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală în anul 2022 și Raportul privind executarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2022.