Nicolae Ciucă şi liderii liberali, pe jos de la PNL la Guvern pentru a participa la şedinţa coaliţiei

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, însoţit de prim-vicepreşedinţii liberali, s-a dus luni pe jos, de la sediul partidului la Palatul Victoria, unde are loc o şedinţă a coaliţiei.

Luni după amiază, după ce şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru, Nicolae Ciucă a ajuns la sediul PNL, unde a discutat cu liderii partidului şi a susţinut declaraţii de presă. Ulterior, s-a îndreptat pe jos către Palatul Victoria, unde se desfăşoară o şedinţă a coaliţiei. Alături de el s-au aflat prim-vicepreşedinţii PNL Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Dan Motreanu, precum şi secretarul general PNL Lucian Bode.

Anterior, Nicolae Ciucă anunţase că va participa la o şedinţă a coaliţiei de guvernare în vederea definitivării noului Executiv, subliniind că speră ca partea de negocieri să se încheie rapid.

„Am agreat să aibă loc această rocadă la funcţia de premier şi cred că putem să spune că se intră într-o normalitate legată de ceea ce înseamnă asumarea politică.Acum mergem să discutăm în coaliţie pentru că avem nevoie în continuare de tot ceea ce înseamnă angajamentul politic pentru stabilitatea, echilibrul ţării, şi îndeplinirea obiectivelor guvernamentale. Este clar că până la sfârşitul săptămânii trebuie să avem un Guvern în deplinătatea responsabilităţilor. Şi, partea aceasta prin care noi ne-am asumat să continuăm dialogul, să continuăm negocierile, sperăm să se încheie foarte repede, astfel încât să avem consultările politice să avem votul în Parlament şi să avem un Guvern”, a declarat Nicolae Ciucă, luni, la sediul PNL. AGERPRES