Ciolacu: Vineri, la Guvern, vom avea o discuţie cu miniştrii responsabili privind fondurile avute la dispoziţie

Premierul desemnat, Marcel Ciolacu, a declarat că vineri, alături de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, va avea o întâlnire la Guvern cu ministrul Finanţelor şi ministrul responsabil cu banii europeni, pentru a discuta despre situaţia situaţia fondurilor bugetare şi europene avute la dispoziţie.

El a răspuns astfel, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei Consiliul Politic Naţional al PSD, întrebat dacă pensionarii vor beneficia de creşteri la pensii anul acesta sau de anul viitor.

„Veţi vedea cu exactitate. Vineri, mai mult ca sigur, împreună cu preşedintele Senatului, cu domnul Nicolae Ciucă, vom avea o întâlnire la Guvern cu fostul ministru al Finanţelor, fostul ministru de la Fonduri, actualul ministru de la Finanţe, şi viitorul ministru de la Fondurile europene, unde vom detalia absolut toate lucrurile şi mai mult ca sigur că vor veni şi cu staffurile lor, şi cu stafful din Guvern şi cu echipele noastre de lucru ca să putem detalia. Avem în acest moment o viziune şi ştim şi nivelul de încasări şi de cheltuieli. Trebuie să încadrăm toate negocierile avute cu sindicatele şi partenerii sociali, să vedem unde mai sunt restanţe. Lucrurile sunt în direcţia corectă”, a afirmat Marcel Ciolacu. AGERPRES