Ședința ordinară a Consiliului Local

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local programată vineri, 30 iunie, se află și trei proiecte de hotărâre care privesc aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții, indicatorilor tehnico – economici și devizelor generale care vizează o serie de lucrări care vor fi făcute la trei grădinițe din Municipiul Iași.
Un prim proiect privește aprobarea documentației pentru efectuarea de lucrări de consolidare la Grădinița cu Program Prelungit nr. 11, investiție care este estimată la circa 22,6 milioane de lei cu TVA. În urma lucrărilor, clădirea existentă va fi extinsă, urmând a beneficia de opt săli de grupe, o sală de mese, o sală multifuncțională, vestiar cu duș pentru personal, grupuri sanitare pentru copii și persoane cu dizabilități, vestiar pentru copii, birouri și cancelarie. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.
Celelalte două proiecte vizează o serie de reparații capitale care vor fi făcute la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 – Corp B și Grădinița cu Program Prelungit „Sfântul Sava”.
În cazul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 14 se vor realiza lucrări de reparații la partea de infrastructură, urmând a fi înlocuită complet instalația electrică și modernizate instalațiile sanitare. Valoarea totală a investiției este de 2,3 milioane de lei cu TVA, lucrările urmând să dureze 15 luni.
În ceea ce privește Grădinița cu Program Prelungit „Sfântul Sava” se are în vedere executarea de lucrări de împrejmuire a terenului, investiția cifrându-se la 333,3 mii de lei cu TVA.