smart

Fotbal, distracție și voie bună la competiția tinerilor social-democrați!

La sfârșitul acestei săptămâni, tinerii social-democrați ieșeni au participat la un interesant și atractiv campionat de fotbal.
Astfel, mai multe echipe din cadrul organizațiilor locale (TSD Iași, TSD Pașcani, TSD Ciurea, TSD Lețcani, TSD Moțca, TSD Strunga, TSD Ciohorăni, TSD Lungani) au adunat cei mai valoroși reprezentanți ai comunităților din care fac parte pentru a deveni cei mai buni și pentru a impresiona partenerii de întrecere. Tinerii au dat dovadă de multă ambiție, pricepere și dăruire, păstrându-se permanent spiritul sportivității și al prieteniei, de altfel principalele obiective ale acestei întreceri.
În deschiderea competiției a avut loc și un meci demonstrativ între tineri și seniori, experiența și maturitatea fiind puse greu la încercare de motivația și determinarea tinerilor competitori.
„Sportul înseamnă sănătate. De aceea, profit de orice ocazie pentru a face mișcare, iar astăzi m-am bucurat să pot fi alături de colegii din cadrul TSD Iași, la o frumoasă competiție colegială.
Felicitări TSD Iași pentru organizarea campionatului de fotbal, activitate care ne-a oferit oportunitatea de a interacționa dincolo de momentele oficiale. Tinerii social-democrați ieșeni demonstrează că fac parte dintr-o organizație efervescentă cu multe activități desfășurate în interiorul partidului, dar în special în comunitate.
Sportul de masă suferă în continuare la Iași, iar partea de infrastructură sportivă nu se ridică la nivelul orașului nostru. Nu avem Sala Polivalentă, nu avem stadion sau bazin olimpic de înot. Este nevoie de mult mai multe proiecte care să depășească nivelul de intenții bune și machete de toate dimensiunile”, precizează Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași.