Costel Alexe: Rămânem un partener activ al tuturor primăriilor din Iași

Colaborarea dintre Consiliul Județean Iași și ACOR este una benefică. Costel Alexe, președintele CJ  Iași subliniază că în acești apoape trei ani de mandat, a avut o relație de coaborare foarte bună cu ACOR Iași, a existat și există toată deschiderea din partea Consiliului Județean Iași de a sprijini fiecare unitate administrativ-teritorială să implementeze proiectele majore pentru dezvoltarea comunităților.
„Am avut o ședință de lucru cu boardul ACOR Iași pentru a discuta punctual despre proiectele pe care primăriile din județ le au în implementare anul acesta și cum corelăm strategia de investiții a instituțiilor din subordinea CJ, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri și Apavital, cu graficul de implementare al proiectelor pe gaz, infrastructură apă-canal, drumuri, pe care primăriile din județ îl au în 2023-2024.
Rămânem un partener activ al tuturor primăriilor din Iași pentru că orice ban investit în proiectele locale și județene înseamnă ridicarea standardului de calitate în județul nostru și creșterea nivelului de trai al ieșenilor”, precizează  Iași..