La Family Market Bucium, iulie îți aduce bucuria copilăriei prin intermediul spectacolelor de magie și teatru pentru copii   

La Family Market Bucium, cei mici vor avea parte de ateliere și spectacole de teatru și magie, inspirate de lumea fascinantă a copilăriei. În fiecare weekend, spectacolele pun în scenă un univers în care prietenia, solidaritatea și visele creează decorul unor povești nemuritoare. 

 

Duminică9 iulie 2023de la ora 11:00Family Market Bucium îi așteaptă pe copii în Auchanzona Gastro, la Atelierul de Slime cu BOO! Party. Cei mici vor modela cu multă concentrare slime-ul alb sau multicolor, cu sclipici sau paiete, activitatea fiind o bună oportunitate de a-și dezvolta noi abilități și de a interacționa cu ceilalți copii.

Family Market Bucium completează agenda activităților din luna iulie cu spectacole de magie participative destinate celor mici și puse în scenă de artiștii de la Teatro Blu.

Astfel, pe data de 16 iulieTeatro Blu te invită la Spectacolul de Magie și Teatru „Micul Circ”. Cei doi clovni, personajele principale ale acestui spectacol, și-au propus să aducă zâmbetul și… culorile pe chipul clovnului trist. Cum vor face asta? Au la îndemână un întreg arsenal de gaguri, jonglerii, cântece, elemente de magie care îi vor bucura atât pe spectatori, cât și pe clovnul trist din poveste.

23 iulie aduce un nou Spectacol de Magie și Teatru„Fetița NuBaNu și Magicianul DaBaDa”,  un spectacol vesel,  plin de cântece, de multă magie, dar și de învățăminte pentru micuți. Cum Ana este fetița care spune mereu „nu”, doar o magie ar mai putea să îi redea optimismul. Multe zâmbete și puterea magică a lui ,,da” sunt suficiente pentru ca Ana și copiii spectatori să fie din nou veseli!

Ultimul spectacol al acestei luni va avea loc pe data de 30 iulie. Piesa „MickeyMAGInarium”, desprinsă parcă din mult-îndrăgitele filme pentru copii, îl aduce în prim-plan pe Mickey, simpaticul personaj care își dorește să devină magician… Dar nimic nu e simplu atunci când o mulțime de obstacole îi tulbură micul univers.

Spectacolele vor începe la ora 11.00, în Auchan  – zona Gastro, iar mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.