Consiliul Județean Iași finanțează proiectul 𝘽𝙡𝙪𝙚 𝙃𝙚𝙖𝙧𝙩𝙨 – 𝙄𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙨𝙞𝙜𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩𝙖!

Consiliul Județean Iași finanțează, în baza legii 350/2005, proiectul 𝘽𝙡𝙪𝙚 𝙃𝙚𝙖𝙧𝙩𝙨 – 𝙄𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙨𝙞𝙜𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩𝙖!, implementat de Asociația Glasul Vieții, în parteneriat cu numeroase autorități locale și instituții din Iași.
„Alocăm 60.000 de lei pentru acest proiect, prin care asociația sprijină 1000 de beneficiari direcți, tineri din județul Iași, învățându-i despre riscurile și consecințele activităților antisociale, riscurile abandonului școlar și importanța frecventării cursurilor școlare.
Mă bucur sincer că suntem și noi, Consiliul Județean Iași, parte a inițiativelor asociației și că reușim, chiar și cu o mică parte, să ajungem cu resursele acolo unde este cea mai mare nevoie în comunitate.
Părintele Damaschin este un adevărat ocrotitor al mamelor și pruncilor din mediile defavorizate din județul Iași, iar Asociația Glasul Vieții a devenit practic un simbol al sprijinului material și emoțional pe care îl primesc copiii din comunitatea noastră, aflați în diferite situații de risc, și totodată șansa lor la educație și la o viață mai bună”, precizează Costel Alexe, președintele CJ Iași.