Primarul Mihai Chirica a participat la Balul Absolvenților din sistemul de servicii sociale

Primarul Mihai Chirica a participat joi, 13 iulie, la Balul Absolvenților din sistemul de servicii sociale, organizat de Asociația Grupul Zâmbetul Nostru, Consiliul Județean Iași și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.
„Balul Absolvenților de liceu care au dat Bacalaureatul și al elevilor care au susținut cu succes Evaluarea Națională, o superbă întâlnire de gală la care au participat copii din sistemul județean de servicii sociale, mi-a arătat încă o dată cât de puternică, dar și cât de frumoasă este adolescența. Perioadă a visurilor, a proiectelor, a curajului de a depăși orice obstacol, adolescența este baza pe care ne construim întreaga evoluție ulterioară. M-au impresionat tăria și dorința de a reuși ale acestor copii și m-au impresionat profesionalismul și devotamentul celor care participă la formarea lor ca oameni.
Felicitări

, dragi elevi și mulțumiri din inimă tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei manifestări!

Comunitatea ieșeană vă așteptă să-i fiți membri destoinici, iar eu, ca ieșean și ca primar, vă invit să luptați mereu, cu încrederea pe care ați dovedit-o de atâtea ori, pentru dezvoltarea orașului nostru.
Succes!”, a transmis primarul Mihai Chirica.