CJ Iași susține dezvoltarea echilibrată a tuturor comunităților din județ

Consiliul Județean Iași – Iași County Council susține dezvoltarea echilibrată a tuturor comunităților din județ. „Am promis încă de la preluarea mandatului că vom investi pentru a crea condiții de viață mai bune în orice comună a județului, iar parteneriatul nostru cu primarii este unul onest și în favoarea cetățenilor.Pentru al doilea an consecutiv, oferim finanțare nerambursabilă primăriilor pentru a moderniza sau construi piețe/târguri și terenuri de sport, prin 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐨-𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚. Interesul atât de mare față de acest program, atât în 2022, cât și anul acesta, demonstrează că nevoia de a aloca fonduri în modernizarea infrastructurii în mediul rural este într-adevăr mare și că investițiile pe care le vom face sunt așteptate de ieșeni.
Anul acesta vom finanța modernizarea sau construirea de piețe și târguri în cinci comune ieșene: 𝐓𝐨𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐕𝐨𝐢𝐧𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐒𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞𝐢𝐚, 𝐏𝐥𝐮𝐠𝐚𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐂𝐢𝐨𝐫𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢, pentru care vom investi peste 2.342.153,52 lei. Pe de altă parte, finanțăm cu 5.096.177,52 lei construirea sau modernizarea de terenuri de sport în 15 comune 𝐒𝐜𝐨𝐛𝐢𝐧𝐭𝐢, 𝐓𝐨𝐦𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧𝐢, 𝐌𝐢𝐫𝐨𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚, 𝐁𝐞𝐥𝐜𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐋𝐮𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐌𝐨𝐭𝐜𝐚, 𝐀𝐫𝐨𝐧𝐞𝐚𝐧𝐮, 𝐃𝐚𝐠𝐚𝐭𝐚, 𝐄𝐫𝐛𝐢𝐜𝐞𝐧𝐢, 𝐌𝐨𝐠𝐨𝐬𝐞𝐬𝐭𝐢-𝐒𝐢𝐫𝐞𝐭, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢, 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐂𝐮𝐳𝐚, 𝐓𝐚𝐧𝐬𝐚, 𝐇𝐞𝐥𝐞𝐬𝐭𝐞𝐧𝐢 și orașul 𝐏𝐨𝐝𝐮 𝐈𝐥𝐨𝐚𝐢𝐞𝐢.
Îi felicit pe toți cei declarați eligibili anul acesta și le doresc mult succes în a începe și finaliza cât mai repede lucrările la piețe/târguri sau terenuri de sport, finanțate de Consiliul Județean Iași”, precizează președintele CJ Costel Alexe.