PSD Costuleni are o nouă conducere!

Social-democrații din organizația locală de la Costuleni l-au ales, în unanimitate, pe Sorin Petria pentru funcția de președinte.
În prezența liderilor organizației județene, parlamentari, consilieri județeni, responsabili zonali, a primarilor din localitățile învecinate și a unei numeroase asistențe s-a desfășurat Conferința de alegeri din cadrul organizației PSD Costuleni în care a fost votat noul Birou Politic Local care va funcționa cu un mandat pentru următorii 4 ani.
 Bogdan Cojocaru, președintele interimar al PSD Iași a subliniat faptul că dacă echipa social-democrată de la Costuleni va rămâne la fel de unită ca și până acum, rezultatele nu vor întârzia să apară.
 „Am încredere că Sorin Petria va păstra echipa la fel de unită ca și până acum. Politica social-democrată a fost permanent pentru oameni, iar acest lucru se vede acum. Oamenii s-au săturat de vorbe și vor lucruri concrete. Suntem capabili să fim practici și să ne atingem obiectivele propuse.” a declarat liderul social-democrat.
 La rândul său, președintele ales Sorin Petria a reiterat ideea mobilizării cu toate forțele ca anul viitor PSD Costuleni să câștige toate rundele de alegeri.
 „Suntem optimiști și vrem să recâștigăm Primăria. Avem multe idei de proiecte pe care vrem să le punem în practică, suntem în permanent dialog cu comunitatea locală și ne dorim ca așteptările oamenilor să nu fie înșelate. De asemenea, suntem pregătiți, să câștigăm și celelalte runde de alegeri de anul viitor. PSD a fost și va rămâne un partid apropiat de oameni.” a punctat Sorin Petria, președinte PSD Costuleni.