Fotbal: Borussia Dortmund a învins-o pe Manchester United cu 3-2, în turneul din SUA

Echipa germană de fotbal Borussia Dortmund a învins formaţia engleză Manchester United cu scorul de 3-2, duminică, într-un meci amical jucat la Las Vegas (Nevada/SUA), transmite AFP.

Diferenţa a fost făcută de golul marcat de Youssoufa Moukoko (71), pe Allegiant Stadium, arena pe care îşi dispută meciurile echipa de fotbal american Las Vegas Raiders (NFL).

Antrenorul lui United, olandezul Erik ten Hag, a folosit echipa a doua, lăsând pe banca de rezerve jucători ca Marcus Rashford, Bruno Fernandes sau Mason Mount. Totuşi, formula improvizată a ”diavolilor roşii” a dominat jocul în multe momente din prima repriză.

Atacantul olandez Donyell Malen a reuşit dubla în minute consecutive (43, 44), după ce Diogo Dalot deschisese scorul pentru United (24). Brazilianul Antony (52) a restabilit egalitatea.

Manchester United a încheiat turneul american cu o victorie (2-0 cu Arsenal) şi trei înfrângeri (1-3 cu Wrexham, 0-2 cu Real Madrid şi 2-3 cu Dortmund).

Dortmund, care în primul din din acest turneu în SUA a surclasat formaţia San Diego Loyals cu 6-0, va juca următoarea partidă pe 3 august, contra altei echipe din Albion, Chelsea.
AGERPRES