Președintele CJ, Costel Alexe, a lansat a treia ediție a Programului de Internship al Consiliului Județean Iași

Opt stagiari au oportunitatea de a activa în domeniul administrației publice și de a interacționa cu profesioniști din cadrul instituției, în perioada 28.08.2023 – 28.12.2023.

Este pentru al treilea an consecutiv de când Consiliul Județean Iași facilitează studenților sau tinerilor absolvenți dezvoltarea abilităților practice și valorificarea cunoștințelor teoretice.

„Mi-am dorit, încă de la începutul mandatului meu de Președinte al Consiliului Județean Iași, să deschidem această instituție pentru tinerii care se află la început de drum și care își doresc să beneficieze de noi experiențe de lucru. Sunt convins de faptul că entuziasmul celor care încep astăzi programul de internship se va completa perfect cu expertiza pe care colegii mei sunt dornici să o împărtășească. Tinerii reprezintă forța care poate schimba cursul evenimentelor și poate aduce doar progres. La acest nou început de drum, îndemnul meu este ca aceștia să fie curajoși în a-și exprima gândurile și să se implice activ în toate activitățile și proiectele pentru viitoarele luni. Sunt convins că vor contribui în mod pozitiv asupra activității Consiliului Județean Iași, iar la final vor fi pe deplin mulțumiți de această provocare.” a menționat Președintelui Consiliului Județean Iași Costel Alexe.

Cei 8 stagiari, care și-au început programul de internship vor activa pentru o perioada de 4 luni în departamentele Consiliului Județean Iași, astfel: Direcția Juridică, Direcția Achiziții Publice, Direcția de Proiecte și Dezvoltare Durabilă, Direcția Economică, Serviciul de Comunicare, Relații Publice, Relații Internaționale și Protocol, Compartimentul Informatică, Biroul Relații cu Publicul, Monitorul Oficial, Ghișeu Unic, Arhivă și Secretariat ATOP, Serviciul Tehnic, Investiții și Monitorizarea Lucrărilor Publice.