Ediția din acest an a Raliului Iașului e gata de start!

Orașul celor şapte coline va găzdui, în perioada 8 – 10 septembrie, ediția a 39-a a întrecerii automobilistice de tradiție din Iași.
Așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali FRAS și, nu în ultimul rând, pasionați de motosport pentru că ediția din acest an a Raliului Iașului e gata de start! Organizatorii au pregătit multe surprize pentru concursul din al doilea week-end din luna septembrie, a sasea etapa din Campionatul Naţional de Raliuri Betano 2023.
Vineri, 8 septembrie, de la ora 20.00, pe Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt, le spunem bun venit oaspeţilor noştri la Startul Festiv!
Sâmbătă, 9 septembrie, începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele şase probe speciale, trei distincte. În prima zi de concurs vor fi câte două treceri pe Cioca Boca (14,55 km) şi Mădârjac (23,80 km). Seara, de la ora 18.00, ne întâlnim cu toţii la cea mai spectaculoasă SuperSpecială, pe Râpa Galbenă şi bd. Independenţei.
Duminică, 10 septembrie, ne mutăm pe proba Dobrovăţ, celebră pentru cele două săritori artificiale şi bucatele tradiţionale pe care spectatorii le apreciază la fiecare ediţie. Mai mult decât atât, a doua trecere pe proba este Power Stage Ciurea, iar în aproierea sosirii ne bucurăm şi de Festivalul WOODSCAPE, aflat la prima ediţie şi care îmbină perfect pasiunea pentru sport şi petrecerea timpului în aer liber.
Ca de obicei, la final de raliu, va avea loc festivitatea de premiere, duminică, 10 septembrie, de la ora 15.00, pe Pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt.