Generația Zet – Story al unui Suferman cu glugă

Luni, 25 Septembrie 2023, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole Radu Beligan a Ateneului Național din Iași, are loc spectacolul Generația Zet – Story al unui Suferman cu glugă.
Spectacolul este rezultat al proiectului finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, APEL 6 – Consolidarea antreprenoriatului cultural și Dezvoltarea audienței și a publicului – Sesiunea 3.
„Ce culoare are depresia? Cu ce obiect o asociezi? Cunosti pe cineva care a fost în depresie? Eu am fost? Numește o situația în care te înfurii; Numește un lucru pe care îl apreciezi la generația ta și un lucru pe care ai vrea să îl schimbi; Care este sensul vieții? Ce mă face să mă simt liber?”
Sunt doar câteva din întrebările la care au răspuns peste 300 de preadolescenți ieșeni. Poveștile lor au devenit un spectacol. „Generația Zet. Story al unui Suferman cu Glugă”. Un spectacol interactiv despre emoții. Ai două cartonașe cu care poți schimba de mai multe ori finalul scenelor. Tu alegi! Cei care nu au avut posibilitatea să-și vadă varianta aleasă, jucată, vor putea accesa un link, unde o vor putea viziona online.