Gorghiu: Voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale

Ministrul Alina Gorghiu a afirmat, luni, după aducerea în ţară a lui Romeo Ursu, zis Boenică, care se sustrăgea executării a două pedepse cu închisoarea, că va face tot ce îi stă în atribuţii pentru a permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale.

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineaţă, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat. Romeo Ursu a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni de organele de Poliţie şi va fi transportat la Penitenciarul Rahova”, a scris ministrul Justiţiei, pe pagina sa de Facebook.

Ea a subliniat că nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a Justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă Justiţiei naţionale. Mulţumesc tuturor autorităţilor care au contribuit la aducerea în ţară a condamnatului Romeo Ursu”, a transmis Gorghiu. AGERPRES