Breaking News

Președintele CJ Iasi Costel Alexe a participat la ceremonia de deschidere a anului universitar

Președintele CJ Iasi Costel Alexe a participat la ceremonia de deschidere a anului universitar de la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, prima universitate care a început noul an universitar 2023 – 2024.
”Îi felicit pe studenții care au ales instituția fanion a Moldovei, specializată în învățământul superior agronomic și medical veterinar, ce cu cinste poartă și duce mai departe numele și renumele celui dintâi mare agronom român, Ion Ionescu de la Brad.
USV Iași, la 111 ani de la anul de naştere a învăţământului universitar agricol ieşean, rămâne o instituție etalon ce formează cu succes în fiecare an aproape 4500 mii de ingineri specializați în agronomie, management agricol, horticultură, ingineria mediului sau doctori medici veterinari.
Pe lângă programele de studii performante, Universitatea de Științe ale Vieții este recunoscută și pentru excelența în cercetarea științifică, iar acest lucru le asigură studenților accesul la inovare, informații și tehnologii moderne care le oferă un start uriaș în formare.
Mult succes tuturor studenților și cadrelor didactice în noul an universitar!”, a precizat Costel Alexe.