Partidul Forţa Dreptei desemnează o echipă pentru discuţii privind constituirea alianţei de centru-dreapta

Partidul Forţa Dreptei anunţă că a desemnat o echipă care este mandatată să poarte discuţii cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta, în perspectiva scrutinelor care vor avea loc în anul 2024.

„Biroul Politic Naţional al Forţa Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziţie de a constitui o alianţă de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024. În acord cu strategia politică adoptată în Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD – PNL, Biroul Politic Naţional al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuţii aprofundate cu toţi posibilii parteneri pentru constituirea alianţei de centru-dreapta”, a informat, marţi, formaţiunea politică, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, din cadrul echipei Forţa Dreptei fac parte vicepreşedinţii partidului Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase şi secretarul general, George Ionescu. AGERPRES