Art East Fashion Weekend revine la Palas cu o explozie de creativitate și talente românești în domeniul designului vestimentar

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, Grădina Palas găzduiește unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă ale anului: Art East Fashion Weekend. Ediția din acest an promite să fie mai captivantă și plină de inspirație ca niciodată, oferind o platformă de exprimare atât tinerilor designeri, cât și brandurilor românești consacrate.

 

Grădina Palas devine sâmbătăîncepând cu ora 14.00, podiumul unei gale spectaculoase dedicate modei, în cadrul căreia tineri designeri, absolvenți din Iași, Cluj, Sibiu, Brașov și Chișinău, își vor prezenta lucrările de disertație și licență în cadrul festivalului.

De la ora 19.00, va avea loc Gala East Models Awards, un spectacol ce aduce împreună concursul destinat modelelor New Facespremierea unui model internaționalrecunoașterea New Entry Fashion Designers și prezentările de modă ale designerilor consacrați. Acest eveniment oferă tinerelor modele șansa de a se face cunoscute, în timp ce modelele cu experiență sunt invitate să împărtășească reușitele și amintirile lor de la începutul carierei.

Art East Fashion Weekend 2023 va aduce în prim-plan nume celebre atât în lumea modei, cât și în cea a divertismentului. Designerul Laura Lazăr, actrița Laura Cosoi, Silvia Oana Popescu, fashion bloggerul Ovidiu Mureșan și Vali Bărbulescu, cunoscut DJ și fotograf de modă, se numără printre invitații speciali care vor împărtăși din experiența și pasiunea lor.

O experiență pentru toți iubitorii modei

Art East Fashion Weekend este un concept ce atrage un public divers, de la pasionații de modă și influenceri, la fotografi, jurnaliști, stiliști și modele, dar și publicul larg care dorește să petreacă clipe memorabile într-o atmosferă desprinsă din paginile revistelor de modă. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților din Iași în parteneriat cu Academia Models, Primăria Municipiului Iași și ansamblul Palas, în perioada 22 septembrie – 24 septembrie 2023.