Costel Alexe: Continuăm să investim toate resursele disponibile pentru a avea infrastructura medicală corespunzătoare pentru a ne îngriji de sănătatea copiilor noștri

”În mandatul de președinte al Consiliului Județean Iași, am reabilitat și modernizat Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi”, anunță Costel Alexe, președintele CJ Iași. Acesta adaugă că cu o investiție de aproximativ 𝟏𝟒𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, fonduri europene și locale, s-a reușit săse redea  comunității un spital complet modernizat, iar cei aproape 100.000 de copiii din întreaga regiune a Moldovei care ajung anual la unitatea medicală pot fi tratați așa cum trebuie – într-un spital ca nou, cu toate condițiile și aparatura necesară unui act medical de calitate.
În paralel, lucrăm la extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe a spitalului, un proiect în valoare de 𝟑𝟒,𝟔 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. Viitoarea Unitate de Urgență va avea o suprafață de 2.358 mp și va fi dispusă pe trei niveluri, respectiv demisol, parter și etaj, cu platformă pentru heliport.
Continuăm să investim toate resursele disponibile pentru a avea infrastructura medicală corespunzătoare pentru a ne îngriji de sănătatea copiilor noștri”, subliniază Costel Alexe.