Bogdan Cojocaru: Am marcat Ziua Internațională a Educației alături de oameni speciali care și-au dedicat viața tinerelor generații

𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗖𝗼𝗷𝗼𝗰𝗮𝗿𝘂, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗣𝗦𝗗 𝗜𝗮𝘀̦𝗶:
,, Am marcat Ziua Internațională a Educației alături de oameni speciali care și-au dedicat viața tinerelor generații.
Astăzi, în cadrul unui eveniment organizat la Instituția Prefectului împreună cu Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar Iași, am onorat întreaga activitate a dascălilor din județul nostru care au ajuns la vârsta pensionării.
M-am bucurat să întâlnesc învățători și profesori din toate zonele județului, de la școli din sate, dar și de la colegii din municipiul Iași. Tuturor le sunt recunoscător în egală măsură pentru munca depusă, pentru dedicarea și pasiunea cu care au modelat generații întregi de ieșeni.
În calitate de prefect al județului Iași, le-am mulțumit cadrelor didactice pentru tot ceea ce au făcut în beneficiul copiilor și tinerilor din județul nostru. Educația nu este doar o responsabilitate a școlii sau a profesorilor, ci a întregii comunități. Suntem datori să oferim toată susținerea noastră învățământului ieșeană și să punem la dispoziția dascălilor cele mai bune condiții de infrastructură și dotări pentru ca ei să își poată desfășura activitatea fără probleme în orice școală din județul nostru.
Astăzi, gândul meu se îndreaptă cu bucurie și recunoștință și către dascălii care m-au ajutat să devin omul de astăzi. Vor rămâne pentru totdeauna aproape de sufletul meu!
La mulți ani, dragi cadre didactice!”