Primarul Mihai Chirica a participat la festivitatea de deschidere a Zilelor Colegiului Național „Costache Negruzzi”

Primarul Mihai Chirica a participat la festivitatea de deschidere a Zilelor Colegiului Național „Costache Negruzzi”, organizate cu ocazia împlinirii a 128 de ani de educație, cultură și pasiune pentru cunoaștere.
„Colegiul «Negruzzi» reprezintă, înainte de toate, o stare de spirit, caracterizată prin tinerețe, entuziasm, dorință de cunoaștere.
Mereu un model pentru școala românească, mereu printre primele licee din țară grație rezultatelor excelente la învățătură obținute de elevii săi, Colegiul «Negruzzi» a dat Iașului și României o mulțime de personalități care au luptat să facă lumea din jur mai bună.
Liceul Internat a traversat deceniile cu forța și liniștea unui înțelept care știe că adevărata cunoaștere vine doar odată cu anii. Și nu sunt puțini!
La împlinirea venerabilei vârste de 128 de ani, urez acestei prestigioase instituții să rămână un etalon pentru învățământul de calitate!
Felicitări elevilor și cadrelor didactice de ieri și de azi! Respectați și fiți mândri mereu de trecutul Colegiului, dar priviți mai ales spre viitor!
În mine, veți avea întotdeauna un susținător și un prieten!”, a transmis primarul Mihai Chirica.