Târgul de Cariere revine la Palas, în weekend. Peste 2.000 de oportunități de angajare pentru specialiști sau tinerele talente

O nouă ediție Târgul de Cariere va avea loc în acest final de săptămână, la Palas, unde sunt așteptați peste 7.000 de candidați. Cel mai mare eveniment de recrutare și employer branding din regiune reunește angajatori din domenii variate,  printre aceştia şi compania IULIUS, care vine cu oportunități pentru specialiști, dar și pentru tinerele talente aflate la început de drum.

 

Atriumul Palas găzduiește vineri și sâmbătă13 – 14 octombrie 2023Târgul de Cariere, unde 40 de companii își vor prezenta oferta de muncă celor peste 7.000 de candidați așteptați să vină la eveniment. Ofertele de job sunt variate, în domenii precum: inginerieproducțieautomotiveretail & FMCGlogistică & transportITcomerțmarketingcomunicareservicii & BPO, resurse umane, cercetare, financiar, construcții & imobiliare.

Compania IULIUS, dezvoltator și operator specializat în ample proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, propune mai multe oportunități de angajareEconomistmarketermedia salesspecialist recrutaredigital project coordinatoranalist financiaroperational retail leasing specialistmanager traineeelectricianinstalatoragent securitate sunt o parte din job-urile la care poți aplica.

La Târgul de Cariere candidații au o ofertă de peste 2.000 de locuri de muncă, iar printre roluri se regăsesc și specialiști în relații și suport cliențiconsultanți financiariingineriprogramatorimecanicioperatori back officeteam leaderiagenți de vânzăritesterioperatori de producțielucrători comercialistudenți pentru diverse internshipuri.

Târgul de Cariere nu vine la Iași doar cu joburi, ci și cu premii. Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

De-a lungul timpului, Târgul de Cariere a oferit participanților oportunitatea de a obține jobul mult visat, de a primi sfaturi utile în carieră de la profesioniști din diverse domenii, de a găsi un loc de muncă potrivit sau de a se reinventa. Pe lângă faptul că ai posibilitatea să interacționezi direct cu angajatorii momentului, să te remarci în fața lor și să le împărtășești ideile tale, primești instant răspunsurile pe care le cauți, aplici pe loc la joburile de interes sau afli mai multe despre procesul de recrutare, cultura organizațională și valorile companiilor prezente.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/iasi.