Complexul sportiv, în valoare de aproximativ 18,2 milioane de lei, în comuna Holboca

Împreună cu ministrul Adrian Ioan Veştea și colegi din administrația centrală și locală, președintele CJ Iași Costel Alexe  a fost în comuna Holboca, pe șantierul unde se construiește un complex sportiv multifuncțional.
Complexul sportiv, în valoare de aproximativ 18,2 milioane de lei (fără TVA), va integra terenuri pentru fotbal, atletism, handbal și tenis, precum și teren de baschet, înconjurat de gradene pentru 288 de persoane. O pistă de alergare iluminată și dotată corespunzător va aduce bucuria sportului în viața comunității. Mai mult decât atât, proiectul include și un pavilion administrativ ce va găzdui facilități precum o sală de fitness.
”Această investiție nu numai că va îmbunătăți calitatea vieții pentru locuitorii din Holboca, dar va promova și sănătatea și bunăstarea prin implicarea activă în activități sportive.
Îl felicit pe primarul Neculai Pamfil pentru dedicarea sa atunci când vine vorba de comunitatea din Holboca. Rezultatele eforturilor sale încep să se vadă și va avea sprijinul nostru în continuare pentru a duce la sfârșit toate aceste inițiative”, precizează președintele CJ Iași Costel Alexe.