Cel mai important eveniment de arhitectură din Moldova

Cel mai important eveniment de arhitectură din Moldova, MUST-ul de arhitectură organizat în aceste zile, la Palatul Culturii, de Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala Iași, a ajuns la cea de-a șaptea ediție, care are ca temă generală Tomorrow MUST, o reflexie a modului în care arhitecții trebuie să gândească și să imagineze spații pentru nevoile societății de mâine.
Evenimentul cu participare internațională include expoziții, mese rotunde și workshopuri și este dedicat arhitecților, dar și autorităților, profesioniștilor în domeniu și publicului larg care va vedea prin alți ochi construcțiile care definesc spațiul urban.
Întrucât OAR Iași și-a asumat și misiunea de a deveni o platformă de comunicare și promovare a membrilor săi, în cadrul evenimentului va prezenta publicului ieșean, pentru prima oară într-un eveniment de asemenea amploare, două dintre proiectele care vor schimba radical fața Iașului în următoarele decenii: Spitalul Regional de Urgență și Terminalul 4 al Aeroportului Internațional Iași.
„Îi felicit pe organizatori și pentru acest lucru și doresc mult succes MUST-ului de arhitectură!”, a transmis primarul Mihai Chirica.